Met Young Law kunt u eenvoudig uw BV oprichten. Een BV oprichten is iets unieks dat u waarschijnlijk niet vaak in uw leven zal gaan doen. Daarom is dit een proces waarbij ons team u persoonlijk bijstaat.

Het gehele proces, vanaf dat u op onze website komt totdat de BV is ingeschreven in de KvK, duurt slechts 5 werkdagen. In dit artikel leggen wij, met behulp van afbeeldingen, in zes eenvoudige stappen uit hoe dit proces eruit zal zien.

Stap 1:

Ga naar de pagina BV oprichten en klik onderaan op de knop ‘Start hier uw eigen BV voor €300,-'

Stap 2:

Indien u nog geen account heeft, dient u zich eerst te registeren (zie onderstaande afbeelding). Heeft u al een account, dan kunt u gelijk inloggen. U heeft een account nodig zodat de conceptakte direct na voltooiing van de vragenlijst wordt opgeslagen in uw digitale kluist.

Stap 3:

Na het inloggen komt u in ons systeem, waarnaar u een kleine pop-up te zien krijgt. Hier dient u de naam van uw BV in te vullen en op ‘Starten’ te klikken. U begint nu met het oprichten van uw BV!

Vervolgens dient u te klikken op ‘Gegevens invullen’. U doorloopt de gehele vragenlijst. Bij sommige vragen staat er een vraagteken. Indien u daar met uw muis op gaat staan, krijgt u een toelichting en/of aanbeveling. Ook staat er altijd aan de rechterkant van het scherm een uitgebreide toelichting (zie afbeelding) bij de stap waarmee u nu bezig bent. Het is uiteraard altijd mogelijk om met ons te chatten of te bellen indien u hulp nodig heeft met het invullen van de vragenlijst.

Stap 4:

U krijgt een totaaloverzicht van uw bestelling. Een oprichting kost altijd €300,- exclusief btw. Echter moeten wij helaas, omdat de notaris dat ook doet, een kleine extra vergoeding vragen indien de BV meerdere aandeelhouders krijgt. U kunt de oprichting van uw BV eenvoudig betalen middels iDEAL, Bitcoin, PayPal of creditcard.

Stap 5:

Na de betaling, zal de notaris spoedig contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. De notarissen die zijn verbonden aan ons netwerk, bevinden zich door het gehele land. Daarom is er altijd wel een notaris dicht bij u in de buurt. Wij sturen u tevens een herinneringsmail dat u een geldig identiteitsbewijs mee moet nemen naar de notaris.

Stap 6:

Tijdens uw afspraak zal de notaris de akte uitleggen en onduidelijkheden verhelderen. Hij zal tevens uw identiteit aan de hand van uw identiteitsbewijs controleren. De notaris zal vervolgens de akte passeren en de verdere inschrijving in de Kamer van Koophandel regelen.

UwBV is opgericht. Gefeliciteerd! Dit is een mooi moment!😀 De notaris zal onder andere het aandeelhoudersregister, bewijs van inschrijving in de KvK en de statuten naar u toe sturen.

Heeft u het antwoord gevonden?