Eén van de meest gestelde vragen, betreft de vraag of de prijzen een all-in prijs zijn of dat er voor een aanpassing een extra betaling gedaan dient te worden.

Maatwerk van Young Law
Indien u heeft gekozen voor Maatwerk van Young Law, is het antwoord op bovenstaande vraag simpel en eenduidig. U betaalt niks extra voor een aanpassing aan het geleverde document. De prijs die u vooraf betaalt, is inclusief alle aanpassingen. We gaan door tot dat u geheel tevreden bent met het document. Als u bijvoorbeeld algemene voorwaarden bestelt in onze webshop, betaalt u daarvoor eenmalig €135,- ex btw. Wij zullen u nooit een extra factuur sturen.

Alleen indien u het document naderhand wilt vertalen, het document binnen 24u wilt hebben of toch een Legal Check wilt hebben betaalt u een extra bedrag. Dit is een vast bedrag, afhankelijk van de extra gekozen dienst. Prijzen staan vermeld op de productpagina.

Zelf Doen van Young Law
Indien u heeft gekozen voor Zelf Doen van Young Law, bestaat er de mogelijkheid om het document door ons Legal Team of door een partneradvocaat te laten controleren. Het Legal Team of de partneradvocaat zal dan samen met u het document doorlopen en waar nodig in samenspraak met u het document aanpassen. Deze controle en mogelijke aanpassingen zitten niet in de prijs van Zelf Doen inbegrepen. Dit gebeurt tegen bijbetaling. 

Indien u een review bij het Legal Team of een partneradvocaat aanvraagt, ontvangt u een vrijblijvende offerte. In de offerte wordt een vast bedrag vermeld. 


Heeft u het antwoord gevonden?