De levertijd van de producten is afhankelijk van de gekozen dienst en kan variƫren van 5 minuten tot maximaal 10 werkdagen.

Maatwerk van Young Law
Indien u kiest voor de dienst Maatwerk van Young Law, is de standaard maximale levertijd 10 werkdagen. Na uiterlijk 5 werkdagen ontvangt u de conceptversie van uw document. Deze nemen wij met u door en waar nodig passen wij het document aan. Het eventueel aanpassen van het document duurt paar werkdagen, maar altijd maar maximaal 5 werkdagen waardoor de totale levertijd op maximaal 10 werkdagen komt.

Wilt u het document liever gister hebben dan vandaag? Dan is het mogelijk om te kiezen voor de optie 'Binnen 24u'. U ontvangt dan tegen bijbetaling het document geheel op maat binnen 24 uur. De prijs is afhankelijk van het gekozen product en staat vermeld op de productpagina. Vink deze optie aan indien u er gebruik van wilt maken.

Zelf Doen van Young Law
Indien u kiest voor de dienst Zelf Doen van Young Law, ontvangt u het document direct na het invullen van de vragenlijst. De duur van het invullen van de vragenlijst is afhankelijk van het gekozen document. Dit verschilt van 1 minuut tot maximaal 20 minuten.

Heeft u het antwoord gevonden?